Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Általános Szerződési Feltételek

A www.neckermannhegyvidek.hu weboldal a TOC Partner Utazási Iroda Kft által üzemeltetett oldalon, ahol lehetőség van a kiválasztott út foglalására.

A foglalásának beérkezését követően a foglalás beérkezést visszaigazoló levelünket küldjük a megadott e-mail címre. Kérjük, ezt és a tartalmát minden esetben ellenőrizze! Ez a visszaigazolás még nem jelenti az út konkrét foglalását az utazásszervező felé.

A hely ellenőrzése után a megadott e-mail címre elküldjük az út pontos és végleges árát és a szabad kapacitást. Amennyiben a visszaigazolást követően még fenntartja foglalási szándékát, elküldjük a foglaláshoz szükséges dokumentumokat. A foglaláshoz szükséges dokumentumokat kérjük kitöltve, aláírva visszajuttatni irodánk részére. (személyesen vagy e-mailen)

a) utazási szerződés/megrendelés - tartalmazza:

  • megrendelő neve, címe, elérhetősége
  • utazásszervező, úticél, utazás ideje, szolgáltatások és árai
  • fizetési feltételek

Az utazási szerződésben feltüntetett árak már az út pontos és végleges árát tartalmazzák!

b) a kiválasztott út szervezőjének utazási feltételei.

Irodánk csak és kizárólag megbízható utazásszervezők útjait értékesíti és ajánlatait jeleníti meg oldalán.

A TOC Partner Utazási Iroda Kft. fenntartja magának azt a jogot, hogy az oldalon feltüntetett információkat, árakat a megrendelés előtt, után és közben is módosítsa. Az oldalon feltüntetett árak módosulhatnak (pl.: előfoglalási akciók (first minute), akciós árlisták, az utazás szervezők aktuális akcióinak kiadása (last minute), stb.), ezért az árakból adódó károkért felelősséget nem vállalunk.

A kiküldött dokumentumokkal (utazási szerződés/megrendelés, utazási feltétel) egyidejűleg az egyeztetett út árának az előlegét (utazás megkezdése előtt több mint 35 nappal történő megrendelés esetén) 40% vagy a teljes összeget (utazás megkezdése kevesebb, mint 35 nappal történő megrendelés esetén) kérjük kifizetni.

Az út árának számlánkra való megérkezéséig az adott szolgáltatást az utazásszervező felé nem áll módunkban lefoglalni. A pénz beérkezése és a foglalás közötti időben elfogyott helyekért irodánk nem vállal garanciát és az ebből adódó károkért a TOC Partner Utazási Iroda Kft.-t semmilyen felelősség nem terheli.

A lefoglalt út összegének kifizetésének lehetőségei:

  • készpénz (Ft / €) vagy bankkártyás (Ft) fizetés személyesen az irodánkban
  • átutalás a bankszámlánkra (Ft / €)
  • készpénz befizetés valamelyik MKB Bankfiókban a bankszámlára (Ft / €)

A TOC Partner Utazási Iroda Kft. garantálja, hogy az utakat ugyan azon áron biztosítja ügyfelei részére, mint az utazásszervező iroda saját iroda vagy iroda hálózatán belül.

Az utazási okmányokat átveheti irodánkban vagy igény szerint elküldjük e-mailben. A pontos részletekről a foglalás után tájékoztatjuk. 

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a foglalási szabályzatot nem fogadja el, illetve az ott leírtakkal nem ért egyet, foglalás nem jöhet létre.

Az oldalon feltüntetett információkból vagy információ hiányból származó károkért, a hiányosan vagy tévesen feltüntetett árakért a TOC Partner Utazási Iroda Kft. nem tehető felelőssé.


még töltünk