Feldobox

Mi a Feldobox?

A Feldobox élménycsomagok olyan eredeti ajándékutalványok, melyekkel felejthetetlen élményt adhat ajándékba. Tévedés kizárva, hiszen a megajándékozott maga választhat számos program közül.

Hogyan működik?

  • Minden élménycsomagban egy ajándékutalvány és egy szép katalógus található, számos programlehetőséggel. Az utalvány a bemutatott programok bármelyikére érvényes.
  • Aki ajándékba kapja, kiválasztja kedvenc programját a katalógusból, és lefoglalja a neki megfelelő időpontra. A helyszínen átadja az utalványt. Nincs más hátra, mint élvezni a feldobó élményt! Tökéletes ajándékötlet!
  1. Válasszon egy programot! Vásárlás után élesítse.
  2. Foglalja le a partnernél!
  3. A helyszínen adja át az utalvány
  4. Élvezze a feldobó élményt

Felhasználhatóság ideje:

A jelenleg megvásárolható utalványok a vásárlástól számított 15 hónapig használhatók fel. 


Feldobox - Kaland élménycsomag  - 140 programlehetőség

Ára: 22 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kaland dobozzal izgalmas programokat ajándékoz! Meghívás szólhat 1 vagy több fő részére.

Termékleírás:  

A Kaland egy különleges ajándékutalvány, mellyel 140 szabadidős program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy felejthetetlen kaland!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: kiélheti szabadságvágyát, belevetheti magát kedvenc sportjába, vagy felfedezhet új lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív eltöltésére. Földön, vízen vagy akár a levegőben. Övé a választás. Övé a kaland.

                                                  Programlehetőségek:  A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Kényeztetés élménycsomag - 120 programlehetőség

Ára: 22 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kényeztetés dobozzal testi-lelki harmóniát ajándékoz! Meghívás szólhat 1 vagy 2 fő részére.

Termékleírás:

A Kényeztetés egy egyedülálló ajándékutalvány, mellyel 120 wellness program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy teljes kikapcsolódást nyújtó kényeztető program!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott kedvére dönthet különleges masszázsok, arc és testkezelések, manikűr, fodrászat, jóga és táncórák közül amellett, amire az Ő teste és lelke éppen legjobban vágyik. Csak le kell foglalnia az időpontot, a kényeztetésről pedig mi gondoskodunk.

                                              Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Kastélyszálló élménycsomag- 15 kastélyszálló

Ára: 55 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kastélyszálló dobozzal időutazást ajándékoz! 

Termékleírás:

A Kastélyszálló egy egyedi ajándékutalvány, mellyel 15 kastélyhotel közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 vagy 3 főre szóló meghívás egy éjszakára, félpanzióval.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható kastélyokat és kúriákat. A megajándékozott választ helyszín, és foglalja le a neki megfelelő időpontra. Bárhogy dönt is, visszatérhet a királyok korába, és egy mesebeli éjszakát tölthet el egy kastélyszállóban, ahol főúri kényelemben lesz része. Élmény lesz a múlt!

                                               Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Világ Zamatai élménycsomag- 30 különleges étterem

Ára: 20 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Világ Zamatai dobozzal valódi ízutazást ajándékoz!

Termékleírás:

A Világ Zamatai egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 30 étterem közül választhat, aki kapja. Egy hangulatos ebéd vagy vacsora során a különféle nemzetek egyedi zamatait tálaló éttermek valamelyikének vendégszeretetét élvezheti. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy 3 fogásos kulináris élményre.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható éttermeket. A megajándékozott döntheti el, melyik ország mesterfogásaiba kíván belekóstolni.

                                              Programlehetőségek:A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Adrenalin élménycsomag- 140 programlehetőség

Ára: 64 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? Az Adrenalin dobozzal extrém programokat ajándékoz! Meghívás szólhat 1 vagy több fő részére.

Termékleírás:

Az Adrenalin egy különleges ajándékutalvány, mellyel 140 extrém szabadidős program közül válogathat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy szívdobogtató kaland!
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott választhatja ki a lehetőségek közül azt, amiről titkon mindig is álmodott. Már a katalógus lapozgatása közben is összeugrik a gyomor, bizsereg a bőr, kipirul az arc, dobog a szív… kezdődik az adrenalin termelés!

                                              Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Ínyencek Asztala élménycsomag- 20 exkluzív étterem

Ára: 34 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? Az Ínyencek Asztala dobozzal exkluzív gasztronómiai programot ajándékoz!

Termékleírás:

Az Ínyencek Asztala egy exkluzív ajándékutalvány, mellyel 20 csúcsgasztronómiai étterem közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy 3-5 fogásos gasztronómiai élményre.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható éttermeket, specialitásaikat és hangulatukat. A megajándékozott döntheti el, melyik élvonalbeli étteremben kívánja átélni a kivételes pillanatokat, egyedi környezetben, csodálatos étkek és borok társaságában.

Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Hobbi élménycsomag- 100 program és tanfolyam

Ára: 16 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Hobbi dobozzal tartalmas programokat ajándékoz! Meghívás szólhat 1 vagy több fő részére.

Termékleírás:

A Hobbi egy különleges ajándékutalvány, mellyel 100 szabadidős program és tanfolyam közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy új hobbi felfedezésének öröme.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: belevetheti magát kedvenc sportjába, kulturális élményekkel gazdagodik, vagy felfedezhet új, kreatív lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív eltöltésére.

                                              Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Wellness Üdülés élménycsomag- 25 wellness szálloda

Ára: 64 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Wellness Üdülés dobozzal kikapcsolódást ajándékoz!

Termékleírás:

A Wellness Üdülés egy egyedi ajándékutalvány, mellyel 25 wellness hotel közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2 főre szóló meghívás egy éjszakára wellness programokkal, félpanziós ellátással.
A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható szállodákat. A megajándékozott választ helyszínt, és foglalja le a neki megfelelő időpontra. Bárhogy dönt is, az ajándék egy kényeztető pihenés. Adja át magát a pihenésnek!

Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - A Bor Világa élménycsomag- 50 programlehetőség

Ára: 29 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Bor Világa dobozzal valódi ízutazást ajándékoz! Meghívás szólhat 1 vagy több fő részére.

Termékleírás:

A Bor Világa egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 50 program közül választhat, aki kapja. Kitűnő borokat kóstolhat, akár ínyenc vacsorákba ágyazva, pincék hűvösében tapasztalt borászokkal fedezheti fel a borkészítés rejtelmeit, vagy egy borkurzus résztvevőjeként nemzetközileg elismert oklevelet szerezhet. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy vagy több főre szóló meghívás egy különleges boros programra.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. A megajándékozott maga döntheti el, hogy milyen formában és melyik vidék nedűibe kíván belekóstolni.

                                               Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Családi Móka élménycsomag- 110 programlehetőség

Ára: 14 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Családi Móka dobozzal tartalmas programokat ajándékoz!

Termékleírás:

A Családi Móka egy különleges ajándékutalvány, mellyel 110 izgalmas szabadidős elfoglaltság közül lehet választani. A választékban vannak kifejezetten 2-14 éves gyerekeknek, és az egész családnak szóló programok. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék a vidám időtöltés öröme.
A dobozban az utalvány mellett található a katalógus, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvükre dönthetnek a gyerekek és felnőttek: közös kalandra indulhatnak, kül- és beltéri programok között válogathatnak, különleges állatokkal ismerkedhetnek, vagy felfedezhet új, kreatív lehetőségeket a szabadidő tartalmas, aktív eltöltésére.

                                              Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Kóstoló élménycsomag- 80 programlehetőség

Ára: 13 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kóstoló dobozzal gourmet kalandokat ajándékoz!

Termékleírás:

A Kóstoló egy eredeti ajándékutalvány, mellyel 80 gourmet program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék 2 főre szóló meghívás egy ízutazásra. Megízlelhetnek világhírű borokat, unikális párlatokat, megkóstolhatnak nem mindennapi falatokat a csúcsminőségű konyhaművészet, vagy éppen a pazar édességek neves képviselőitől.

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható ínyenc kóstolókat. A megajándékozott maga döntheti el, hogy milyen gourmet kalandozással kíván élni.

                                              Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox – Aktív Pihenés élménycsomag- 35 változatos úti cél

Ára:  37 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? Az Aktív Pihenés dobozzal különleges üdülést ajándékoz!

Termékleírás:                                                                                                                    

Az Aktív Pihenés egy különleges ajándékutalvány, mellyel 35 változatos szálláshely és programjaik közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy 2-4 főre szóló meghívás egy 1-4 éjszakás üdülésre, számos különleges szabadidős programmal!

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható szállásokat és programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: szálloda, kemping, fogadó, rönkház, indián tipi, hajó…. A kikapcsolódást az ajándék részét képző programok teszik teljessé: kenuzás, teniszezés, lovaglás, borkóstoló, múzeumlátogatás... Nem mindennapi élmény lesz!

                                              Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Kultúra élménycsomag - 200 program közül választhat

Ára: 
19 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A Kultúra dobozzal lélekemelő programokat ajándékoz!

Termékleírás:

A Kultúra egy különleges ajándékutalvány, mellyel 200 program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék 1 vagy több fő részére szóló belépő a kultúra világába

A dobozban az utalvány mellett egy katalógus található, mely részletesen bemutatja a választható programokat. Ezek közül kedvére dönthet a megajándékozott: színházi előadások között válogathat, részt vehet egy fantasztikus koncerten, megtekinthet egy bámulatos kiállítást. Nem mindennapi élmény lesz!

                                                    Programlehetőség: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt


Feldobox - VIP - 60 program közül választhat

Ára: 
99 900 Ft

Szeretne felejthetetlen élményt adni? A VIP csomag ideális meglepetés amikor azt szeretnénk, hogy ,,nagyon szóljon".

Termékleírás:

Exkluzív helyszínek, nem mindennapi programok, személyre szabott, akár privát szolgáltatások bújnak meg az elegáns fekete dobozban. Bármit is választ a megajándékozott a számos lehetőség közül, legyen az utazás, gasztronómiai élmény, előadás, sportesemény, szépülés, vagy adrenalin fröccs, biztos, hogy igazán kivételes pillanatokban lesz része!

Programlehetőség: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt


Feldobox - Fantázia élménycsomag- 100 programlehetőség

Ára: 6 900 Ft

Szeretne felejthetetlen emlékkel kedveskedni? A Fantázia Ajándékkártyával igazi élményt szerezhet! Meghívás egy programra szabadidő, wellness vagy gasztronómia területén.

Termékleírás:

A Fantázia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 100 szabadidős, wellness és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy fantáziadús élmény!
Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet tévedni, mindenki talál benne kedvére valót!

Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


Feldobox - Harmónia élménycsomag- 100 programlehetőség

Ára: 9 900 Ft

Szeretne felejthetetlen emlékkel kedveskedni? A Harmónia Ajándékkártyával igazi élményt szerezhet! Meghívás egy programra szabadidő, wellness vagy gasztronómia területén.

Termékleírás:

A Harmónia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 100 szabadidős, wellness és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy testet-lelket kikapcsoló élmény!
Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet tévedni, mindenki talál benne kedvére valót!

Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


 

Feldobox - Energia élménycsomag- 100 programlehetőség

Ára: 11 900 Ft

Szeretne felejthetetlen emlékkel kedveskedni? Az Energia Ajándékkártyával igazi élményt szerezhet! Meghívás egy programra szabadidő, wellness vagy gasztronómia területén.

Termékleírás:

Az Energia egy különleges ajándékutalvány, mellyel 100 szabadidős-, wellness- és gasztronómiai program közül választhat, aki kapja. Az utalványon névérték nem szerepel: az ajándék egy testet lelket energiával feltöltő élmény
Az elegáns tokban az utalvány mellett egy programfüzet található, mely felsorakoztatja a választható programokat. Vágyainak megfelelően dönthet bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik… Egy ilyen ajándékkal nem lehet tévedni,
mindenki talál benne kedvére valót!
Programlehetőségek: A nyomtatott élménykatalógus letölthető itt PDF formátumban. Foglalás itt

 


még töltünk